Groningen krijgt Mega-Trampolinepark

Het is volledig hot en cool in Amerika en Japan en er bestaan zeer concrete plannen dat ook Groningen zijn eigen Trampoline-park gaat krijgen. Omdat nog niet alle zaken tot in de puntjes zijn geregeld wordt de exacte locatie nog even geheim gehouden.

Volgens initiatiefnemer Paul van Essen zal nog ruim voor het einde van dit jaar het Trampolinepark zijn beslag gaan krijgen en kan er dus in 2015 nog naar hartelust gesprongen gaan worden. Het wordt een zeer uitgebreid park in een prachtige accommodatie op ook nog eens een uitstekend bereikbare lokatie. Kortom een absolute aanwinst voor de stad Groningen en omstreken. Ik sta dan ook te trappelen om alle ins en outs zoals tekeningen en de prachtige locatie openbaar te maken maar zal zelf ook even moeten wachten en dat is al moeilijk genoeg, aldus de enthousiaste Leekster ondernemer uit de leisure-branche.

Heb je geen idee wat je van een trampolinepark moet verwachten en wil je meer weten wat er allemaal mogelijk is in een Trampolinehal, bekijk dan onderstaand filmpje van het trampolinepark in Edinburgh.