Sis de Hagedis Luchtkussenparadijs Emmen in de herfstvakantie!

facebookemmenVoor de kinderen is er in de herfstvakantie elke dag wel iets leuks te doen bij het Luchtkussenparadijs in het Hampshire Hotel te Emmen. De twee grote hallen zijn omgetoverd tot een waar kinderparadijs vol met opblaasbare structuren en opblaas-spelen.

Zo is er o.a. een mega glijbaan aanwezig en een twintig meter lange hindernisbaan. Voor de allerkleinsten is er een ballenbad en een opblaasbaar sprookjeskussen en kunnen de oudere kinderen lekker met elkaar of met hun ouders voetballen in de supergrote voetbalarena. Dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod dat in de grote indoor kinderspeelhallen te vinden is. Op gezette tijden wordt er een leuke kindershow opgevoerd waar kinderen actief bij betrokken worden, maar ook de ouders veel plezier aan beleven.

Net als vorig jaar is Sis de Hagedis weer aanwezig. Sis is een allemansvriend en de enige hagedis die niet bang is voor mensen. Deze opvallende hagedis houdt enorm van dansen en nodigt dan ook geregeld alle kinderen uit om samen in de aanwezige kinderdisco lekker los te gaan. Op drukke dagen is ook kapitein Goudkoorts aanwezig en gaan de kinderen samen met hem massaal op zoek naar zoekgeraakte gouden munten.

De entreeprijs van dit unieke evenement is € 8,00 en ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen. Ook kinderen tot 1 jaar hoeven niet te betalen. U kunt gerust uw laptop of IPad meenemen want er is namelijk gratis WiFi.

Luchtkussenparadijs Emmen is zaterdag 11 oktober t/m donderdag 16 oktober 2014 elke dag van 10.00 uur t/m 17.00 uur geopend. Luchtkussenparadijs Emmen is uitermate geschikt voor alle kinderen in de basisschool-leeftijd. Ook voor het vieren van verjaardagsfeestjes bent u bij Luchtkussenparadijs Emmen aan het juiste adres.

Wilt u een verjaardagfeestje vieren of werkt u bijvoorbeeld in de kinderopvang en wilt u Luchtkussenparadijs Emmen met een groep bezoeken, neem dan tijdens kantooruren contact op via het informatienummer van Paul van Essen Concepts 0594-519099. Hampshire Hotel Emmen is te vinden aan de van Schaikweg 55 te Emmen. Meer informatie vindt u ook op www.sisdehagedis.nl