Speelparadijs Drachten

In de voorjaarsvakantie organiseert Jeugd Events in het Fries Congrescentrum Drachten een ouderwets Speelparadijs. Naast dat de kinderen lekker kunnen ravotten op alle attracties en springkussens bestaat er ook de mogelijkheid om in de inpandige manege deel te nemen aan verschillende activiteiten met schattige pony’s.

Wij zijn geopend van maandag 27 februari t/m zaterdag 3 maart 2012 van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 4,50 p.p. Kinderen tot 1 jaar mogen gratis naar binnen.

Je kunt het Fries Congrescentrum vinden aan de Oprijlaan 3, 9205 BZ te Drachten. Wij hebben geen voorverkoop dus je mag gewoon aan de kassa betalen. Wil je met grotere groepen dit evenement bezoeken of wil je meer informatie, neem dan tijdens kantooruren contact op via ons informatienummer 0594-519099.

Klik hier voor de website van Speelparadijs Drachten

Facebook-aktie:

WIl je gratis met het hele gezin Speelparadijs Drachten als VIP bezoeken? Doe dan nu mee met onze speciale Facebook-aktie. Heb je Facebook, klik dan hier om naar de Facebookpagina van Speelparadijs Drachten te gaan. Klik rechtsboven op deelnemen (Je zit nergens aan vast!) en nodig daarna je vrienden, die ook kinderen hebben, uit voor dit evenement.

Paul Piraat verloot onder alle deelnemers elke week een setje vrijkaarten met consumptiebonnen zodat jij met het hele gezin gratis dit unieke evenement kan bezoeken. De weekwinnaars worden door Paul Piraat via Facebook persoonlijk benaderd en de winnaars worden uiteraard op Facebook bekend gemaakt.